Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем

Здравейте,нов съм в форума и съм горд собственик на Алфа 166 имам следния проблем:немога да си настроя чесовника,седи на италианско време с един час назад.Езика ми е на английски но когато вляза в настройките за дата и час setings i RDS time стоят с по светал надпис и ни ми ги дава да ги избера и немога да разбера как да го оправя Иначе сам задал за Лятно време.

Re: Проблем

Първоначално публикувано от Jorkos
    Здравейте,нов съм в форума и съм горд собственик на Алфа 166 имам следния проблем:немога да си настроя чесовника,седи на италианско време с един час назад.Езика ми е на английски но когато вляза в настройките за дата и час setings i RDS time стоят с по светал надпис и ни ми ги дава да ги избера и немога да разбера как да го оправя Иначе сам задал за Лятно време.
    Е това е заради навигацията. Изключи я и всичко ще се оправи.
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

как да я изключа

Comment

Re: Проблем

Първоначално публикувано от Jorkos
        зле си с английския но трябва упорито да пробваш варианти за настройката

Comment

Working...
        X